Sorsaluvat

Sorsalupia myy Seppo Pietarinen, Kone ja tarvike Leppänen tai maksu suoraan seuran tilille.

Viikkolupa 7pv: Tilille maksaessa saaja Itä-Kuusjärven erämiehet ry, tilinro FI58 5197 0350 1238 34, summa 30 euroa. Maksaessa ei ole viitenumeroa, kirjoita viestit kenttään sorsalupa, aikaväli jolle lupa tarkoitettu, vieraan nimi ja puhelinnumero*. Lupa ei ole voimassa alle 30 euron maksulla tai mikäli aika, vieraan nimi tai puhelinnumero puuttuu.

Esim. viesti: sorsalupa 20-26.8.2017 Matti Metsästäjä 0501231234

Syksylupa: Tilille maksaessa saaja Itä-Kuusjärven erämiehet, tilinro FI58 5197 0350 1238 34, summa 50 euroa. Maksaessa ei ole viitenumeroa, kirjoita viestit-kenttään sorsalupa syksy, vieraan nimi ja puhelinnumero*. Lupa on voimassa maksupäivämäärästä lähtien koko vesilinnustuskauden loppuun eli 31.12 asti, huomio kuitenkin mahdolliset laji-kohtaiset rauhoitusajat. Lupa ei ole voimassa alle 50 euron maksulla tai mikäli vieraan nimi tai puhelinnumero puuttuu.

Esim viesti: sorsalupa syksy Matti Metsästäjä 0501231234

*Vieraskortin ostajista ja heidän puhelinumeroista ei pidetä rekisteriä eikä tietoja luovuteta ulkopuolisille. 


Vieraskortti/kuitti oltava aina metsästäessä mukana. Seuran jäsenet voi suorittaa seuran alueella metsästyksenvalvontaa, pyynnöstä esitettävä todistus metsästysoikeudesta.

Huolehdi hylsyt ja roskat maastosta pois, myös vesialueilta ja luodoilta.

Varmista metsästysoikeutesi ennen metsästystä, seuran alueella seuralle vuokraamattomia tai pienriistalta rauhoitettuja maita.

Avotulen kanssa erityistä huolellisuutta. Tulenteko vain maanomistajan luvalla.

Muistetaan metsästäessä riittävät etäisyydet asutukseen ja kesämökkeihin.

Yksityisillä venerannoilla veneen säilyttäminen ja rannan käyttö maanomistajan luvalla.

Mikäli havaitsette seuran toiminta-alueella epäasiallista; hyvien metsästystapojen ja -sääntöjen vastaista toimintaa, pyydämme teitä ottamaan yhteyttä viipymättä seuran hallitukseen. 

Näitä sekä muita hyviä metsästystapoja ja -sääntöjä noudattaen olet erittäin tervetullut vieraaksi seuramme alueelle.


Alavalikko

 
 

 

Itä-Kuusjärven Erämiehet